Обучителни семинари за европроекти (финансиране)

Здравейте,

Стартираме обучителни семинари за писане и управление на проекти за безвъзмездна финансова помощ. За тази цел създадохме група в която ще намерите информация за предстоящи обучения, ще има възможност да се публикуват отзиви и коментари от наши курсисти, ще обсъждаме и усъвършенстваме нашите познания и умения в сферата. Всеки желаещ да участва в нашите обучения или да се включи в определена дискусия е добре дошъл!

Обучителните семинари са достъпни и подходящи за широк кръг от хора - специалисти в различни сфери, предприемачи, студенти и др. Всеки един от курсовете ще бъде съобразен с конкретната аудитория и нейните интереси и ще се провеждат в извънработно време (според предпочитанията на конкретната група - уикенд или след 18:00 в делнични дни).

С цел максимална ефективност на обученията преди организиране на конкретна група всеки от желаещите следва да попълни и да ни изпрати кратка анкетна карта. Информацията от нея ще бъде използвана само и единствено за изготвяне на конкретна обучителна програма в съответствие с индивидуалните интереси и потребности на участниците.

Стандартните обучителни семинари ще включват 4 тематични модула:
1. Идентифициране на проектна идея;
2. Изготвяне на проектно предложение;
3. Управление на проекта;
4. Отчитане на проекта.

При интерес и проявено желание от страна на участниците има възможност за изготвяне на по-задълбочено обучение по конкретен модул или комбинация от тях, както и специализирани обучения по избрана програма за безвъзмездна финансова помощ.

Продължителност на обученията:
2 дни;
16 астрономически часа.

Лектори:
Експерти със значителен опит в писане и управление на проекти в различни сфери, избрани в зависимост от конкретното обучение.

Цена на обученията:
180 лв. без ДДС за участник.

Данни за контакт:
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

При набиране на достатъчно хора за стартиране на семинар всеки един от участниците ще бъде информиран за детайлите по провеждането и заплащането му.

С пожелание за успешна работа,
EU Funded Projects


Печат   Е-мейл