GenSoft MoneyWorks

  Потребителски рейтинг: 0 / 5

  Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
  След като изтеглите инсталацията на програмата MoneyWorks от официалния фирмен сайт на ГенСофт на адрес:  http://gensoft.bg/?page_id=23 избирате как ще работите с модул СЕРВИЗ:
  • Можете да останете в ДЕМО режим , за да можете да го разгледате и тествате като направите 3 сервизни поръчки
  • Или да се обадите в офиса на ГенСофт за активиране и лицензиране, щом вече сте го разгледали, изпробвали и  убедили, че ще ви върши идеална работа във вашата сервизна дейност 
  Модул СЕРВИЗ обработва сервизните поръчки за гаранционен и извънгарационен сервиз.

  В модул СЕРВИЗ има 2 основни раздела:
  *Операции върху сервизните поръчки
  *Филтър по статус
  Операции върху сервизни поръчки съдържат:

  Потребителски рейтинг: 0 / 5

  Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

  След като добре се запознаем със софтуера на ГенСофт (с демо версията на модул СЕРВИЗ) използваме стандартните стъпки и/или си дефинираме собствени според спецификата на конкретната сервизна дейност.

   

  Първа стъпка: задължително  започваме сервизната дейност с първа стъпка ОГЛЕД

  Потребителски рейтинг: 0 / 5

  Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
  Ценообразуването и ценовите листи са част от пазарната политика на всяка фирма. Определянето на цените е сложен избор на ценовата стратегия и зависи от различни условия като допълнителни разходи по доставката на стоката, маркетингови промоции и други.
   
  В складовата програма MoneyWorks има специален модул " Ценови листи и специални цени" чрез който потребителят (управителят на фирмата или оторизиран негов служител) задава своите предпочитания по отношение на цените в търговската дейност на фирмата.
   
  В складовата програма MoneyWorks има 3 основни цени - доставна, на едно и на дребно, които се задават за всяка стока в модул "Складове и стоки".

  В обичайната търговска дейност само тези цени не са достатъчни, тъй като разнообразието от взаимоотношения и релации между търговските субекти е голямо.
  Затова специализираният модул "Ценови листи и специални цени" предоставя възможност да създавате допълнителни ценови листи и специални цени за конкретни клиенти според вашите предпочитания.

  © 2009-2017 СЧЕТОВОДСТВО.COM. All Rights Reserved.